A „Kajakkirálynő” átvette új SEAT-ját

A „Kajakkirálynő” átvette új SEAT-ját

Kovács Katalin, a háromszoros olimpiai, 31-szeres világbajnoki és 29-szeres Európa-bajnoki címével minden idők legeredményesebb női kajakozója a világon, épp ezért gyakran csak „Kajakkirálynő”-ként emlegetik. Katalin most érkezett haza 3 hetes edzőtáborból, Abu Dhabiból és első útja szinte rögtön a Porsche Pest SEAT szalonjába vitte, ahol a mai napon átvette új autóját, egy 150 lóerős SEAT Leon ST FR 4Drive-t Papp Zoltán SEAT márkaigazgatótól.

Katalinnak nem ez az első SEAT-ja, hisz évek óta ezzel a sportos márkával jut el a felkészítő edzésekre. A Kajakkirálynő nem is akármilyen Leont választott, hanem a SEAT Leon kombi összkerék-hajtású változatát, egy új SEAT Leon ST FR 4Drive-t, navigációs média rendszerrel, adaptív sebességtartó automatikával, full LED-del, parkolóradarral, panoráma üvegtetővel.

A SEAT rendkívül büszke arra, hogy a legeredményesebb magyar kajakozónő partnere lehet a felkészülésekben és reméli, hogy ezzel is hozzájárul az újabb sikereihez.

A sportolónő hitvallása, hogy „Mindig tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel” kapcsán csak annyit tudunk megfogalmazni, mi hiszünk a Kajakkirálynőben és kívánunk neki jó felkészülést, kimagasló sikereket a jövőben!

(forrás: Seat)