Soha nem látott ötlet egy autógyártótól

Soha nem látott ötlet egy autógyártótól

Nagyon jól sikerült kisautó lett az új Skoda Fabia, de a belsejének volt egy nagy hibája: hogy a kesztyűtartó fölött hatalmas, feleslegesen nagy dekorfelület éktelenkedett, amely különösen fehérben volt látványos. Jó kérdés, hogy eredetileg is így tervezték-e vagy utólag jött az ötlet, mindenesetre a Skoda máris kínál megoldást a felület egyedivé tételére.

Egy külön erre a célra létrehozott oldalon a Fabia-vásárlók szervizben vagy akár házilag is könnyen felhelyezhető, és ugyanilyen könnyen eltávolítható egyedi fóliákat készíttethetnek maguknak, hogy valami életet vigyenek az óriási felületbe. A nagy dobás, hogy nemcsak a gyári mintákból lehet választani, családi, macskás vagy akármilyen fotót is fel lehet tölteni, amelyből a Skoda elkészíti az egyedi fóliát.

A szolgáltatás egyelőre csak Csehországban és Németországban érhető el, de hamarosan további európai országok, várhatóan Magyarország is csatlakozik a programhoz. A csehországi ár hatezer forint körül van, ebben a fólia legyártása és a szállítási költség is benne van.

(forrás: origo.hu)