Év végén érkezik a BMW X5 Special Edition és a BMW X6 M Sport Edition

Év végén érkezik a BMW X5 Special Edition és a BMW X6 M Sport Edition

A Sports Activity Vehicle kategória és a Sports Activity Coupe szegmens éllovasainak sportautósan magabiztos kiállását és minden szituációban kimagasló vezetési élményét idén decembertől két csúcsminőségű felszereltségi csomag és nagyszámú exkluzív tétel nyomatékosítja.

Az álló helyzetben is letaglózó, csodálatos kisugárzás és a bármilyen útfelületen átélhető, határtalan vezetési hatás a BMW X5 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 3,3 – 9,6 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 77 – 224 gramm / km) és a BMW X6 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,9 – 9,7 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 183 – 225 gramm / km) modellpáros együttes védjegye. A Sports Activity Vehicle (SAV) kategória és a Sports Activity Coupe (SAC) szegmens éllovasainak portfóliója ezenkívül nemsoká két új, meglehetősen vonzó különkiadással bővül, amelyek rendhagyó stílusjegyekkel fokozzák tovább a fejedelmi modellduó exkluzivitását és sportos karakterét. A 2017 decemberétől elérhető BMW X5 Special Edition és BMW X6 M Sport Edition csúcsminőségű felszereltségi tételekkel kényezteti a bajor prémiumgyártó ügyfeleit.

A BMW X5 Special Edition egyik exkluzivitása a Dakota bőrkárpittal és fűthető első ülésekkel kiegészített M Sport felszereltségi csomag, amelyhez az ügyfelek extra költség nélkül választhatnak antracit és fekete árnyalatú Alcantara-borítást, azonfelül bőrözést, az üléseken BMW M emblémákkal. A különkiadáshoz a külön választható extrafelszereltség részeként a BMW Individual részleg öt különféle színű Merino bőrkárpitozása szintén rendelkezésre áll. Sőt mi több, a BMW X5 Special Edition hő- és napálló üvegezést, tetejébe multifunkciós műszerfali megjelenítőt is kap (a BMW X5 xDrive40e iPerformance plug-in hibrid modell kivételével). A csupán Németországban elérhetővé váló Special Edition különkiadás a BMW X5 modellpalettájának minden motorváltozatához megrendelhető lesz, a BMW X5 M50d modell kivételével.

A BMW X6 modell M Sport Edition felszereltségi csomagjának leglátványosabb eleme a Long Beach Blue fantázianévre keresztelt metál karosszéria-fényezés, emellett az utastér szénszálból készült dekorbetétjei. A Long Beach Blue metál fényezés alternatívájaként a Carbon Black metál és a Mineral White metál árnyalat szintén rendelkezésre áll a modellhez. Az M Sport Edition ezen felül az M Sport felszereltségi csomag tételeit és az eltérő méretű defekttűrő abroncsokkal szerelt, 20” méretű, duplaküllő-dizájnú BMW M könnyűfém keréktárcsákat is magában foglalja. A külön választható extrafelszereltség részeként a különkiadás alá 21” méretű BMW M könnyűfém keréktárcsák is megrendelhetők, szintén duplaküllő-dizájnú változatban, eltérő méretű defekttűrő abroncsokkal szerelve. 2017 decemberétől az M Sport Edition a BMW X6 minden motorváltozatához elérhetővé válik, a BMW X6 M50d modell kivételével.

mti