A Seat kiérdemelte a csodás gyártó 2017” díjat

A Seat kiérdemelte a csodás gyártó 2017” díjat

Újabb elismerést kapott a martorelli Seat üzem, mely kiérdemelte ideális gyártó 2017” díjat, amit a gyártók közt az egyik legmagasabb mércének tekintenek. Ez a díj évente az modernizált megoldásokért részesíti elismerésben az egyes gyártókat. A zsűri idén a martorelli üzem kimagasló teljesítményét ismerte el a díj odaítélésével a „Logisztika és a Logisztikai hálózat vezérlés” kategóriájában. A zsűri a díjjal az üzem beszállítói rendszerének irányítását és belső logisztikájának magas színvonalát részesítette elismerésben. Az iparágban a legjobb gyakorlatot és annak elterjesztését értékelő MX – Díjat szakértőkből álló zsűri ítéli oda. Az Egyesült Királyságban e díj három évtizedes múltra tekint vissza, 2004 a berlini Műszaki Egyetem és az aacheni Műszaki Egyetem kapta meg a díjjal kapcsolatos szervezést.

A Seat gyártásért felelős alelnöke, Dr. Andreas Tostmann a díj odaítélésével kapcsolatban kijelentette, hogy” roppant módon büszkék vagyunk arra, hogy ebben az esztendőben a zsűri elemei a martorelli gyárban az utóbbi években alkalmazott újításokat részesítették elismerésben. Külön szeretném kifejezni köszönetemet alkalmazottainknak, akik odaadása és elkötelezettsége lehetővé tette, hogy a Seat meghatározó céggé vált az autóipari, és javarészben véve az ipari szektorban elérhető minőség kapcsán.”

Martorell, a vezető üzem Spanyolországban

Ez a korszerű elismerés a Seat-ot ismételten az európai ipar legnélkülözhetetlenebb márkái közé helyezi. Martorell a legnagyobb autógyár Spanyolországban a gyártási volumen több, mint 2.200 darab új Ibizát, Aronát és Leont mindemellett Audi Q3-ast jelent. Az utóbbi években a martorelli üzem több alkalommal részesült elismerésben, ezáltal példának okáért 2013-ban vállalatszervezésért, 2015-ben a környezetebarát Vezérlésért díjazták, és 2016-ban az Év Üzeme elismerést kapta meg

A Seat az Industry 4.0 kihívásainak a martorelli üzem digitalizálásával kíván megfelelni. Ez azt jelenti, hogy a digitalizálási folyamatot például olyan innovációkkal egészítik ki, akárcsak az okos komputeres szemüvegek vagy az autonóm robotok használata. A Seat martorelli gyára több, mint 7.000 munkást alkalmaz, az üzem kiterjedése meghaladja a 2,8 millió négyzetmétert.