Utazzon díjmenetesen a Green Taxinál

Utazzon díjmenetesen a Green Taxinál

A Green Taxi és a Nissan együttműködésének betudhatóan térítésmentesen taxizhatnak azok az utasok, akik új felhasználóként letöltik a GreenLite mobilapplikációját, azon át taxit rendelnek és a kapott promóciós kódot a sofőrnek bemutatják. A környezettudatos indítvány ideje alatt a társaság összesen 5000 kilométert nyújt díjmentesen Budapesten a Nissan LEAF 100%-ban elektromos meghajtású autóival.

Az állam több régiójában is időről időre előkerülő probléma a szállópor-koncentráció növekedése. A Nissan és a Green Taxi elkötelezett a főváros légszennyezettségének csökkentése és a 100% elektromos gépjárműk környezetbarát tulajdonságainak bemutatása mellett, így egy sajátos promócióval szeretnék közelebb hozni a zöld gépjárműk nyújtotta lehetőségeket a fővárosi lakosokhoz.

A Green Taxi 2 éve funkcionál Budapesten és csupán 100% elektromos Nissan LEAF gépjárművekkel közlekedik városszerte. A társaság 100%-ban elektromos autói mindazoknak ígérnek kompromisszumképes megoldást, akik eredményesen és környezetkímélő módon szándékoznának utazni, viszont nem örömest mondanának le a személyautós közlekedés kényelméről.

A települési autóként is mindinkább nagy sláger 100% elektromos Nissan LEAF-ek egyébként sőt még, hogy felettébb kedvező üzemanyagköltség mellett kibocsátásmentesen működnek, nagyszámú, a települési közlekedés szempontjából rendkívüli sajátossággal is rendelkeznek. Az elektromos gépjárműk tulajdonosai lakhelytől függően jogosultak lehetnek adókedvezmények, ezenfelül másfajta ösztönzőprogramok igénybevételére. Több nagyvárosban, ezáltal Budapesten is térítésmentes parkolási és töltési lehetőségekkel élhetnek a LEAF használói, ezenfelül mentesülhetnek a regisztrációs-, cégautó-, és teljesítményadó alól is.

A felhasználói élményt különösen patronálja, hogy a 100% elektromos Nissan LEAF-nek sem belső égésű motorja, sem tradícióknak megfelelő váltója nincsen, ezáltal csendes vezetési élményt nyújt, nem kizárólag az utasok, de a lakosok részére is, merthogy az elektromos gépjárműk igénybevételével a településeket sújtó tartós zajszennyezés is minimalizálható.

Az taxitársaság és a Nissan partnerségének hála az elektromos Nissan LEAF-ek által nyújtott szolgáltatás díjmentesen igénybe vehető a GreenLite mobilapplikációján történő taxirendelés során a regisztráció után kapott promóciós kód bemutatásával.