Új társaság alapítását hozta nyilvánosságra a Honda

Új társaság alapítását hozta nyilvánosságra a Honda

Mostani társaság alapításáról döntöttek nemrégiben a Honda Motor Company vezetői. A Striemo Inc. névre keresztelt start-up az IGNITION üzletfejlesztési program alatt került a márka mestereinek látókörébe.

A Striemo Inc. egyszemélyes, háromkerekű, elektromos hajtású mikromobilitási eszközt fejlesztett ki, melynek neve azonos a vállalatéval, egyensúlyozásért felelős rendszere ugyanakkor az egész sebességtartományban, azaz lépéstempótól a kerékpárosok iramáig abszolút stabillá teszi, ezáltal a felhasználónak nincs olyan érzése, hogy felborulhat. A Striemo forgalmazása Japánban az év elején, Európában 2023-ban kezdődik.

A Striemo legfőbb tulajdonságai

A Striemo legnagyobb pozitív tulajdonsága, hogy az egész sebességtartományban (lépéstempótól a kerékpáros iramig) stabilan fut, ilyenformán a felhasználónak nincs az az érzete, hogy bármikor felborulhat, s még ösztönösebben irányíthatja a készüléket. A Sterimóhoz fejlesztett, specifikus szerkezeti megoldásoknak betudhatóan a tömegközéppont nagyon precízen, tized-milliméteres pontossággal számolható.