Škoda-bérlet tervezhető kiadásokkal

Škoda-bérlet tervezhető kiadásokkal

A jó néhány nagy tudású megoldás mellett, amellyel a Škoda forradalmasította a hétköznapi autózást, ezúttal okos megoldást ismertet részleteiben a finanszírozásban is. A privát bérlet tervezhető kényelmet ajánl, korszerű gépkocsit kiszámítható költségekkel, de kötöttségek nélkül.

Európa-szerte közkedvelt finanszírozási módszer a privát bérlet, amelyet mostantól a Porsche Lízing támogatásával a Škoda kliensei is igénybe vehetnek. A privát bérlet tulajdonképpen megegyezik az operatív lízinggel, annyi különbséggel, hogy vállalkozások helyett természetes magánszemélyek és egyéni vállalkozók részére is elérhetővé vált. Lényege, hogy 36-48 hónap futamidejű konstrukcióban, fix kamattal, akár önerő nélkül juthat modern gépjármű használatához a partner. A modern Škoda modell tulajdonosa a lízingbeadó, igény esetén üzembentartója lehet a lízingbevevő, aki a futamidő végén egy másik konstrukció keretében megint egy korszerű Škoda kedvezményes szolgáltatásait, biztonságát és korszerű technikáját élvezheti.

Miért éri meg?

Az ügyfelek – akik lehetnek magánszemélyek, de akár egyéni vállalkozók és őstermelők is – három vagy négy évig ugyanazt a gondtalanságot élvezhetik, mint a vállalkozások. Nem kell gondoskodniuk a CASCO-ról, a szervizről, a téligumi-vásárlásról, a gumicseréről, a gumik tárolásáról, megközelítőleg csak tankolniuk kell a gépjárműt, amelyet a bérleti konstrukció sajátosságai okán akár már nulla százalékos önerővel haza vihetnek. A korszerű Škodával kapcsolatos kiadások tervezhetők, csak a fix havi díjat kell fizetni a választott konstrukció egész futamideje alatt. Három-négy minden évben mindent összevetve különösebb egyszeri anyagi megterhelés nélkül cserélhet korszerű gépkocsit a vásárló, aki a futamidő végén simán leadja a gépjárműt és egy friss privát bérlet szerződés megkötésével akár rögvest átülhet a legmodernebb – ebben az akcióban elérhető – Škodába.

Škoda-bérlet tervezhető kiadásokkal
Škoda-bérlet tervezhető kiadásokkal

Futamidő alatt a havi bérleti díjak (adóváltozásoktól eltekintve) fixek, azaz változatlanok, ezáltal a szerviz és gumi költségek többéves árkockázatát , továbbá a futamidő végi piaci érték (újraértékesíthetőség) kockázatát is a lízingcég vállalja magára.

A kötelező autó felelősség biztosítás díja változhat, tudniillik a KFFB törvény kínálja a Biztosító részére a KGFB díj módosítását évfordulóval.

Mit magába foglal a havi bérleti díj?

A gépkocsi használatát, szerviz csomagot, vagyis a kötelező karbantartásokat (példának okáért a motorolaj cseréje) és a kopó-forgó alkatrészek cseréjét (fékbetét, izzó, ablaktörlő), a téli- és a nyárigumi-cseréket és az abroncsok tárolását, az adókat, a kötelező biztosítást, a teljeskörű CASCO-t, a forgalomba helyezés díját, Barum téli gumiabroncs szettet, Uniqa kiegészítő balesetbiztosítást, Mol üzemanyag kártyát, amelyet a kuncsaft tölthet fel pénzzel és amellyel fizetéskor kedvezményben részesül az üzemanyag kúti árából.