Reflektorfényben a BMW i7, exkluzív fényképezés az Operaház színpadán

Reflektorfényben a BMW i7, exkluzív fényképezés az Operaház színpadán

A most bemutatott BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy speciális fotósorozat készült az Operában az elektromos luxuslimuzinról, mely a partnerek közti kapcsolat megerősítését is fémjelzi egyben.

A mostani BMW i7-es elektromos luxuslimuzin magyarországi piaci bevezetésének alkalmából a BMW Group Magyarország egy exkluzív fotósorozatot alkotott az Operaház színpadán álló nóvummal. Az Andrássy úti Ybl királyi kastély idén márciusban nyitotta meg újra kapuit egy teljeskörű felújítás után, ezáltal a színpad és a nézőtér soha nem látott pompában és dimenzióban adott otthont a speciális fotótémának. A BMW kínálatának csúcsán álló i7-es széria a progresszív luxus megtestesítője, mely szédítő megjelenésével valódi rivaldafényben állhatott a több mint 700 négyzetméteres operaházi színpadon. Három fotóművész lencséjén át mutatta meg magát a hivatalos piaci premier előtt a BMW i7-es különféle fények, beállítások és hangszer tematika mellett.

Az OPERA és a BMW Group Magyarország kultúrális együttműködése több mint 7 éve töretlen, több exkluzív, megnyerő és leleményes fényképezés, esemény, azonfelül aktivitás fémjelzi a partnerséget. Az előző évben nyári együttes imázsfotózás után, a modern BMW i7 megjelenése adott alkalmat arra, hogy a BMW márka megint egy művészeti projektben lehessen főszereplő.” A BMW Group Magyarország elközelezetten támogat nagyon sok kultúrális indítványt itthon is, melyek közül a 2015 februárjában elindult OPERÁ-val való összefogás a legkiemeltebb. Lassan 8 éve dolgozunk az OPERA csapatával és elkötelezett kollégáimmal szövetségben ezen a stratégiai partnerségen, ami azt gondolom, hogy az országban, sőt a mi közép- és délkelet-európai régiónkban is egyedi. Most már látszik, hogy a magaskultúra támogatása hosszú évek alatt érik be, de napjainkban már az OPERA és a BMW partnersége szerfelett sokak részére ismert és elismert, rendkívűl értékes, mindamellett pompásan illeszkedik abba az internacionális Art&Culture programunkba, melyet a BMW Group több mint 50 éve száznál is több partnerintézménnyel ápol az egész világon. A modern BMW i7-es modell kinézete, szoborszerűsége, a modell hangtalan és emissziómentes suhanása, technikai kitűnősége pompásan vegyíti az innovációs erőt és a szokás találkozását, melyet most Budapest egyik legcsodálatosabb helyszínén mutathatunk meg, ami felemelő érzés. Felelős vállalatként hiszünk a kultúra elkötelezett támogatásában, reméljük, hogy a következő években is újabb izgalmas projekteket valósíthatunk meg szövetségben” – nyilatkozta Gombos Zoltán, a BMW Group Magyarország cégvezetője a fényképezés alkalmával.