Optimalizálja idejét GPS nyomkövető rendszerrel

A GPS nyomkövető rendszer biztonságot kínál

Mindig tudja, merre járnak az autói? Használja végre a modern kor vívmányait! Kövesse nyomon gépjárműveit és optimalizálja a költségeket!

Kidobhatja a pénzt az ablakon, vagy választhatja a kényelmes és gazdaságos GPS alapú nyomkövető rendszert. Ennek segítségével csökkentheti a költségeit és az adminisztrációs terheket.

Mit jelent a GPS nyomkövető?

A gépjárműbe beépített GPS már nem csak arra képes, hogy elnavigáljon bennünket A-ból B-be. Egy jeladó beépítésével nagyszerű nyomkövető rendszer építhető ki. A modern elektronika ettől kezdve pontosan meg tudja határozni és egy központi számítógépnek továbbítani a jármű helyét. Ettől azonban jóval többre is képes! A GPS nyomkövető alkalmas arra, hogy elküldje a jármű adott sebességét, a pillanatnyi üzemanyag-fogyasztást, illetve jelezze a raktér hőmérsékletét, a billentések számát, a raktérajtó kinyitását, hogy csak párat említsünk a számos előnyös tulajdonságból.

A rendszer egyszerű és áttekinthető felülete
A rendszer egyszerű és áttekinthető felülete

A gépjárművet megfigyelő GPS nyomkövető által a központnak továbbított adatok alapján a rendszer elkészíti Ön helyett az aktuális szabályozásoknak megfelelő útnyilvántartást. Jól elkülöníthetővé teszi a magán és a céges utakat, és lehetőséget kínál egy adott terület elhagyásának figyelésére is.

Miért éri meg Önnek a GPS nyomkövető?

Mert optimalizálni tudja az autókat és a munkavégzést, azaz kevesebb energia, pénz és idő befektetéssel, hatékonyabban lehet beosztani a járműveket. A GPS nyomkövető szoftveréhez elegendő egy okostelefon, melynek segítségével Ön bárhonnan elérheti a flottakövetés szolgáltatásait. Tervezhet előre, de a nem várt akadályokat szintén gyorsan leküzdheti, hiszen egyetlen pillantással felmérheti a lehetőségeket.

A rendszer kényelmes és gazdaságos használhatóságot jelent
A rendszer kényelmes és gazdaságos használhatóságot jelent

A GPS nyomkövető további szolgáltatásai közé tartozik a lopásgátlás. Ebben az esetben nem csak a gyújtás alá helyezéskor jelez azonnal, hanem a gépjármű el- vagy megmozdításakor, vontatásakor is rögtön meggyújtja a veszélyt jelző lámpát a központban.

A Teltonika elektronikai egység
A Teltonika elektronikai egység

Miből áll a rendszer?

Első körben egy szabotázsvédett GPS modulból és precíz antennából, amely nagypontosságú helymeghatározó jeleket tud küldeni. A beépített akkumulátornak köszönhetően a nyomkövető a jármű áramtalanításának esetén is üzemképes marad, védi az Ön értékeit. A GPS nyomkövető által küldött jel a központi számítógépre érkezik, melynek adatihoz Ön, illetve munkatársai bármikor hozzáférhetnek, akár az említett okostelefon-alkalmazáson keresztül.

A Hol Az Autó GPS nyomkövető rendszer a perfekt megoldás az optimális és költséghatékony, illetve biztonságos gépjármű flották fenntartásához. Érdemes alaposabban megismerni a www.holazauto.hu weboldalon található szolgáltatások menüpontban található plusz információk segítségével.