Nyitott tetős vezetési behatás extrovertált stílusban: a modern MINI Cabrio Sidewalk

Nyitott tetős vezetési behatás extrovertált stílusban: a modern MINI Cabrio Sidewalk

A prémium kisautók mezőnyének egyetlen nyitott tetős modellje idén tavasszal egy exkluzív stílusjegyekkel és sajátos felszereltségi tételekkel megfűszerezett dizájnkiadással gazdagodik.

A prémium kisautók mezőnyének egyetlen nyitott tetős modellje idén tavasszal egy exkluzív stílusjegyekkel és sajátos felszereltségi tételekkel megfűszerezett dizájnkiadással gazdagodik.

A modern évtized első telének kellős centrumában járunk, vágyakozással nézve a közelgő tavasz elé. Nincs ezzel másként a MINI sem, amely a nyitott tetős vezetési behatás zseniális intenzitásának ígéretével csempész meleget a vezetni imádó rajongók szívébe: bemutatkozik a modern MINI Cabrio Sidewalk, amely exkluzív stílusjegyeivel és különleges felszereltségi tételeivel már idén tavasszal a nagyvárosi forgatagok üde színfoltjaként érkezik meg az utakra. Az angol prémiumgyártó legfrissebb dizájnkiadását kényesen átgondolt színösszeállítás és anyaghasználat jellemzi, amely új szintre emeli az egyediség és a padlógázokkal habzsolt életöröm utánozhatatlan harmóniáját. A korszerű MINI Cabrio Sidewalk nemzetközileg 2020 márciusában ünnepli piaci premierjét, motorházteteje alatt két eltérő erőforrással.

A modern MINI Cabrio Sidewalk hamisítatlan karakteréről rendkívüli karosszériafényezési alternatívák, most bemutatott vászontető-dizájn, exkluzív keréktárcsa-garnitúra, specifikus utastéri kialakítás és jó néhány egyéni igényeket kiszolgáló stílusjegy egysége gondoskodik, az extrovertált megjelenés és a meghitt utastér kettőse ugyanakkor a nyitott tetős vezetési impulzus MINI modellekre sajátos, felejthetetlen pillanataival kecsegtet. A korszerű MINI Cabrio Sidewalk dizájnkiadással az angol prémiumgyártó újból a gokartos agilitás, a utánozhatatlan exkluzivitás és a nyitott tetős vezetési inger lenyűgöző kombinációját adja megrendelői kezébe. A MINI Cabrio első generációjának dizájnkiadása ugyanezen a néven ünnepelte világpremierjét, a négyüléses kabrió előző nemzedékének különkiadása mindazonáltal MINI Cabrio Highgate néven gurult be az angol prémiummárka legszínesebb négykerekűinek csarnokába.

Exkluzív karosszériafényezési eshetőségek, modern vászontető-dizájn és exkluzív keréktárcsa-garnitúra

A MINI Cabrio ezúttal is a prémium kisautók mezőnyének egyetlen nyitott tetős megbízottja, a korszerű MINI Cabrio Sidewalk mindazonáltal a egyedülálló piaci pozíció mellett az exkluzivitás merőben új dimenzióját is valóra váltja. A dizájnkiadás elsőként hozza el a MINI modellpalettájára a Deep Laguna metál karosszériafényezést, melynek betudhatóan a modell már messziről rögvest felismerhető. A mélykék tónus hatásosan hangsúlyozza ki a karosszéria erőtől duzzadó vonásait, a nyitott tetős négyüléses sportos karakterét ugyanakkor a motorháztetőn végigfutó, kontraszt-árnyalatú versenycsíkok nyomatékosítják. A dizájnkiadás karosszériája ilyen irányú elvárás során Midnight Black metál, White Silver metál, Enigmatic Black metál, Moonwalk Grey metál és Thunder Grey metál színekben is pompázhat, amelyeket a külső visszapillantó-házak is megörökölnek.

A modern MINI Cabrio Sidewalk vászontetejét a MINI Yours korszerű kinézete emeli ki a kabriók mezőnyéből, míg a csapadék és a tűző nap sugara ellen is hatékony védelmet ígér. A teljesen önvezérelten funkcionáló vászontetőt, amely mindössze 18 másodperc alatt nyitható és zárható, a tervezők egy művészien szőtt nyílmintázattal varázsolták jellegzetessé. A dizájnkiadás alatt 17″ méretű, Scissor Spoke mintázatú, kéttónusú könnyűfém keréktárcsák gurulnak, amelyek kialakítását a tervezők szintén a modern MINI Cabrio Sidewalk részére alkották meg. A modell egyediségét a “Sidewalk” felirattal díszített oldalsó irányjelző-panelek nyomatékosítják.

Lenyűgöző utastéri hangulat: exkluzív MINI Yours bőrkárpit és összetéveszthetetlen színösszeállítás

Az exkluzív dizájnkiadás “Sidewalk” feliratú, csiszolt alumínium küszöbtoldatokat visel, az üléseket mindazonáltal sajátos MINI Yours Leather Lounge Sidewalk bőrkárpit borítja. Utóbbi antracit árnyalatát türkizkék és citromsárga kontraszt-varrás hangsúlyozza, rendhagyó stílusról mindazonáltal “Sidewalk” logó gondoskodik. A lábteret az összes üléshelyen sötét türkizkék szegélyezéssel és citromsárga kontraszt-varrással ellátott szőnyeg csinosítja.

A korszerű MINI Cabrio Sidewalk utasterét több másfajta ponton egyedire varázsolták a tervezők: a műszerfal utasoldali részének háttérvilágítással kiegészített, Piano Black árnyalatú dekorbetétjét türkizkék és ezüst berakás erősíti, az ellipszis alakú ajtókárpitok türkizkék színben pompáznak, a “Sidewalk” logóval ellátott, bőrözött sportkormány ugyanakkor kontraszt-varrással hangsúlyozza tovább a dizájnkiadás utasterének exkluzivitását.

A Sidewalk Chili felszereltségi csomag részeként a modern MINI Cabrio Sidewalk LED-technológiás első fényszórókat, LED-es ködlámpákat, utastéri hangulatvilágítást, MINI Vezetési Üzemmódokat (MDM – MINI Driving Modes), automata légkondicionálót, állítható magasságú első utasülést és tároló csomagot is kapott.