Novembertől hódítja meg a hazai utakat a korszerű BMW 4-es Gran Coupé

Novembertől hódítja meg a hazai utakat a korszerű BMW 4-es Gran Coupé

A modernizált menetdinamikai adottságokkal, a BMW új formanyelvét éltető karosszéria-kialakítással, az összes régebbinél exkluzívabb, prémium utastéri hangulattal és stílussal, valamint járműkapcsolati innovációval érkező új BMW 4-es Gran Coupé indulóára 15 577 000 Ft lesz.

A prémium középkategória mértékadó Gran Coupé koncepciójának középpontjában már nem kizárólagosan a vezetés BMW által fémjelzett élménye és a sportos kifogástalan megjelenés áll, de a korszerű funkcionalitás is. A hátsó üléssor komfortos megközelítése, az öt egész értékű ülés, a nagyméretű csomagtér és a változtatható csomagtér-kialakítás garantálja, hogy a modern BMW 4-es Gran Coupé a hétköznapokban és a hosszabbra nyúló utazások alatt nemkülönben a típustól megszokott, kompromisszumoktól mentes adottságokat ajánlja.

A korszerű BMW 4-es Gran Coupé piaci bevezetésekor elérhető négy eltérő modellváltozatot a BMW M GmbH jóvoltából egy teljesítményre tökéletesített kiadás is kíséri. Minden egyes modell a BMW Group jócskán rugalmas, müncheni létesítményében készül, ugyanazon a gyártósoron, mint a tisztán elektromos meghajtású BMW i4, a BMW 3-as limuzin és a BMW 3-as Touring.

A sajtó hazai képviselőinek az Isztriai-félszigeten bemutatkozó új BMW 4-es Gran Coupé vérpezsdítően sportos karakterét a BMW M GmbH kézjegyét viselő, teljesítményre hangolt csúcsmodell testesíti meg leginkább. A BMW M440i xDrive Gran Coupé motorházteteje alatt egy 275 kW / 374 lóerő maximális teljesítményre képes, soros hathengeres benzinmotor dolgozik. A BMW 430i Gran Coupé orrában egy most bemutatott négyhengeres benzinmotor mutatkozik be, 180 kW / 245 lóerő maximális teljesítménnyel, a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében hengerfejbe integrált kipufogócsonkkal. A BMW 420i Gran Coupé meghajtásáról gondoskodó négyhengeres benzinmotor maximális teljesítménye 135 kW / 184 lóerő, a 140 kW / 190 lóerő maximális teljesítményű négyhengeres dízelmotor ugyanakkor a BMW 420d Gran Coupé és a BMW 420d xDrive Gran Coupé motorházteteje alatt is megtalálható.