Nemzetközi porondon díjazták a SEAT Ateca autót

Nemzetközi porondon díjazták a SEAT Ateca autót

Az Atecával a SEAT jókora internacionális elismerést kapott, miután kiérdemelte az AUTOBEST 2017-es „Európa legjobb vétele” díját. Ez az elismerés a kontinens egyik legtekintélyesebb díja. A SEAT Ateca elismerése biztosítékot jelent a társaság fejlődésére és arra, hogy a SEAT történetének legnagyobb piaci áru offenzívájával konszolidálja jelenlétét a leglényegesebb piacokon. Ennek alatt a társaság 18 hónap alatt négy modellt mutatott azonfelül ismertet: a már piacra került Atecát, a Leont, amely 2017 elején kerül a kereskedőkhöz, az Ibiza ötödik nemzedékét, azonfelül a modern SEAT Arona crossovert, amit is jövőre fog megjelenni.

“Az Ateca fordulópontot jelent a SEAT életében, merthogy belépünk egy modern szegmensbe egy olyan termékkel, ami hibátlan mobilitási élményt nyújt az ügyfelek részére, és hűen képviseli igazi énünket. Az Ateca kedvezően járul hozzá ahhoz, hogy a márka egy szinttel feljebb lépjen, és ez az elismerés megerősíti, hogy jó úton járunk”- mondja Luca de Meo, a SEAT elnöke.

Nemzetközi porondon díjazták a SEAT Ateca autót
Nemzetközi porondon díjazták a SEAT Ateca autót

A 16. esetben kihírdetett AUTOBEST zsűrije is kiemelte azokat a tényezőket, amelyek az Atecát a vásárlók részére a legjobb vételnek minősítik: a formatervezés, a kényelem, a könnyed vezethetőség, az ár-érték arány, azonfelül a kereskedelmi és a szerviz hálózat. Az Atecát négy versenytársa előtt hozta ki favoritnak a 31 ország szakújságírójából álló zsűri a tekintélyes európai díj szavazásán.

Dr. Matthias Rabe, a SEAT kutatásért és fejlesztésért felelős elnökhelyettese azt mondta, hogy „az Ateca istenien kombinálja a formát, a kényelmet és a modern műszaki megoldást. Nagyszerű a , városi dzsungelre, és a közutakra, terepen mutatott képességei minden utazás alatt csodás vezetési élményt biztosítanak. Ennek köszönhetően hisszük fölöttébb őszintén, hogy az Ateca referenciává hivatott válni az adott szegmensben! „

Az Ateca a városi mobilitásban is vezető helyen

A SEAT szabadidő gépkocsija jelen pillanatban minden korábbi várakozást felülmúl, és különösen jelentős a márka részére. Nem kizárólagosan azért, mert az egyik legdinamikusabb szegmens felé nyitottak, hanem azért, mert a cég ezt az autót kívánja felhasználni olyan jókora kihívások megválaszolásában, mint a városi mobilitás jövője, ami korszerű megoldásokat és modern technológiákat fog megkövetelni.