Külföldi hazautazás alkalmával béreljen inkább autót!

Külföldi hazautazás alkalmával béreljen inkább autót!

Most érkezett haza külföldről és bajban van, hogy az itthon töltött idő alatt hogyan fogja megoldani a városi vagy akár az országon belüli közlekedését?

Esetleg nem szeretne ismerőseitől, családtagjaitól függni? Vagy csak egyszerűen nincs kitől autót kölcsönkérnie? Akkor önnek a mi szolgáltatásunkra van szüksége!

Számoljon velünk a legközelebbi hazalátogatásakor és keresse fel a megbízható bérautók weboldalát. Ne vezessen haza több ezer kilométert csak azért, hogy itthon is rendelkezésére álljon egy autó! Utazzon kényelmesen repülővel és vegye át a bérelt autóját már a repülőtéren!

Ha netán üzletember és a haza utazás költsége nem is terheli meg a pénztárcáját, de az ideje túl drága ahhoz, hogy 6-8 órákat vezessen, akkor is jó megoldás lehetünk az Ön számára.

Külföldi hazautazás alkalmával béreljen inkább autót!
Külföldi hazautazás alkalmával béreljen inkább autót!

Érkezzen meg Magyarországra kényelmesen vegye át az autóját a megbeszélt helyen és időben. Innentől kezdve szabadon élvezheti annak minden előnyét! Nem szükségszerű másokhoz alkalmazkodnia, ossza be idejét kötetlenül. Béreljen nálunk autót autót és nem kell itthon sem lemondania a külföldön megszokott kényelméről.

Cégünknél lehetőség van nagyobb és kisebb távok megtételére alkalmas különböző komfortfokozatú bérautók kölcsönzésére. Mindkét esetben tudunk ideális megoldást kínálni.

Mivel fontos számunkra ügyfeleink testi épsége, így gépjárműveink műszaki állapotára kiemelt figyelmet fordítunk! Célunk minden esetben a hosszútávú együttműködésre törekvés.