Króm díszcsík az egyediségért, kerékpár szállítók a praktikusságért

Autófelszerelés – kerékpár szállítók

Tegye egyedivé és praktikussá autóját. A díszcsík, illetve a krómcsík egyedi külsőt, míg a kerékpár szállítók újabb praktikus kihasználási lehetőséget kínálnak. Éljen velük!

Egyedi díszcsík és krómcsík az autó oldalán

A legtöbb autó úgy néz ki jól, ahogy a gyárból kigurult. Ugyanakkor sokan vágynak egy kis eltérő jellegzetességre, egyedi megjelenésre. Nem túlzottan színes megoldásra, csak egy vékony díszcsík nyújtotta eleganciára. Ezzel az autó karaktere nem, ellenben megítélése akár jelentősen megváltozhat. A díszcsík speciális változata a krómcsík, amelyik képes a jármű többi részén található csillogást még hangsúlyosabbá, kiemelkedőbbé tenni. Ezáltal képes a krómcsík egy jellegzetes karakterisztikát, egyedi stílust biztosítani.

Autófelszerelés – díszcsík, krómcsík
Autófelszerelés – díszcsík, krómcsík

Több járműnél már gyárilag is megjelenik a krómcsík, de pár év alatt képes megkopni, kifakulni. A megjelenés felfrissítéséhez is kiválóan alkalmasak az autofelszereles.eu webáruházban kapható díszcsíkok és krómcsíkok.

Persze nem csak króm díszcsík létezik. Vásárolhatunk fa vagy karbon mintázatút is, igényeink és elképzeléseink szerint.

A felhasználásra kész kivitelének köszönhetően a díszcsík egyszerűen és precízen felhelyezhető, ráadásul tartós megoldást kínál. Legyünk egyszerűen egyediek.

Kerékpár szállítók autóra

Itt a jó idő, irány a szabadba biciklizni. A kerékpár szállítók használatával oda vihetjük kedvenc kétkerekűnket, ahova szeretnénk. Szimplán és stabilan felfogatjuk az autóra a bicikliket és már léphetünk is a gázpedálra.

Mivel a választék széles, érdemes a kerékpár szállítók különféle típusait alaposabban is szemügyre venni, melyiket érdemes választanunk. A tetőre rögzíthető kivitelek mellett egyre népszerűbb a vonóhorogra szerelhető. Persze ez csak akkor jöhet szóba, ha az autón van ilyen kiegészítő. Akinél hiányzik annak javasolható például a csomagtér ajtajára rögzíthető kerékpár szállítók alkalmazása. Az így rögzített biciklik ráadásul kevésbé szólnak bele a légellenállásba, mint a tetőtéri változatok.

A hátul elhelyezett kerékpár szállítók a legtöbb esetben össze is csukhatók, így nem feltétlenül kell használaton kívül leszerelni, fent is hagyható. A legközelebbi biciklis alkalommal gyorsabb lesz a csomagolás, az előkészület az utazáshoz.

Érdemes még megjegyezni, hogy a kerékpár szállítók esetében is számít a minőség, amennyiben hosszú távra tervezünk. Válasszuk a megfelelőt és nyeregbe!