Itt a modern MINI app, amely egy érintéssel beültet a MINI-be

Itt a modern MINI app, amely egy érintéssel beültet a MINI-be

A modern alkalmazás-generáció intuitív felhasználói élményt garantál, 2021 közepétől több mint negyven országban.

Az integrált 4G-SIM kártyának és a MINI Connected okosalkalmazásnak hála a MINI kliensei 2018 óta kényelmesen összekapcsolhatják autójukat okostelefonjukkal. 2020 decemberétől ellenben az angol prémiummárka kuncsaftjai részére egy új alkalmazás-generáció is elérhetővé válik Európa harminc országában és Koreában: a korszerű MINI App új dizájnnal, intuitív kezelőfelülettel, közvetlenebb felhasználói élménnyel és elektromos mobilitást támogató szolgáltatásokkal felvértezve ünnepli világpremierjét.

„A korszerű alkalmazás-generációval új szintre emeljük a járműveink köré fejlesztett digitális ügyfélélményt, egyszersmind kielégítjük ügyfeleink digitális szolgáltatásokkal és funkciókkal szemben támasztott egyre átfogóbb igényeit” – mondta Peter Henrich, a BMW Group járműkapcsolati megoldásokat fejlesztő divíziójának ügyfélkapcsolatokért felelős alelnöke. „A My BMW App és a MINI App okosalkalmazásoknak hála könnyűszerrel integrálhatjuk járműveinket ügyfeleink digitális életébe. Mindkét alkalmazás telis-tele van hasznos, megszakítás nélkül fejlődő tartalmakkal, amelyek megkönnyítik a járművek használatát és segítenek állandó kapcsolatban maradni velünk” – tette hozzá.

Stephan Durach, a BMW Group járműkapcsolati megoldásokat fejlesztő divíziójának technikai fejlesztésekért felelős alelnöke közölte még: „A My BMW App és a MINI App mind használhatóság, mind biztonság és megbízhatóság tekintetében új mércét állít. A fejlesztési folyamat esetén kulcsfontosságú információkként tekintettünk a korábbi alkalmazás-generációkkal kapcsolatos ügyfél-visszajelzésekre és felhasználói szokásokra. A két alkalmazás mindent összevetve felkapott és gyakran használt funkciókat egyesít, míg a modern platform arra is módot nyújt, hogy ügyfeleink igényeihez igazodva szüntelen új funkciókkal bővítsük a portfóliót.”

A modern MINI App FUNKCIÓI ÉS TULAJDONSÁGAI

AZONNALI HOZZÁFÉRÉS A gépjármű ÁLLAPOTÁHOZ ÉS FUNKCIÓIHOZ

A korszerű MINI App a csatlakoztatott MINI modell új általános felhasználói felületeként kezelhető. Az alkalmazás a gépjármű minden aktuális állapotát képes megmutatni és több távolról vezérelhető szolgáltatáshoz – ezáltal példának okáért a jármű korrekt helyének meghatározásához vagy az ajtózárak működtetéséhez – hozzáférést enged.

ÜGYES NAVIGÁCIÓS FUNKCIÓK

Az integrált úticél-kereső szerepkörnek hála az összes utazás játszi könnyedséggel indul, a kiválasztott úti cél mindemellett az alkalmazásból – vagy akár egy harmadik alkalmazásból – közvetlenül a gépkocsi központi navigációs rendszerébe küldhető. A navigációs rendszer térképe az adott forgalmi szituációkat, a tervezett útvonal mentén van benzinkutakat, járműtöltő állomásokat és parkolási lehetőségeket is mutatja.

OKOS SZOLGÁLTATÁSOK, AMELYEK AZ ELEKTROMOS MOBILITÁST TÁMOGATJÁK

A korszerű MINI App a MINI Cooper SE Countryman ALL4 plug-in hibrid modell és a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE tulajdonosai részére új, típus-specifikus szolgáltatásokat tartogat. Az angol prémiumgyártó megrendelői korszerűsített felületen tekinthetik keresztül a gépjármű egyetlen feltöltéssel megtehető tisztán elektromos hatótávolságát, a járműtöltés aktuális állapotát és a járműtöltés történetét. Az alkalmazás járműtöltés- és légkondicionáló-időzítő működésbeli sajátságainak hála az ügyfelek az előre meghatározott időablakok és indulási időpontok megjelölésével optimalizálhatják a járműtöltés folyamatát. Sőt mi több, a nagyobb komfort érdekében a MINI modell az indulás tervezett idejére kellemes hőmérsékletűre is hűthető vagy fűthető.

A LEGRÖVIDEBB ÚT AZ UTÁNKÖVETÉSHEZ

A korszerű MINI App közvetlen kapcsolatot biztosít a MINI hivatalos szervizpartnerével, aki ezáltal örökösen nyomon tudja követni a gépkocsi szervizigényeit. Szükség során az alkalmazás közvetlen szervizidőpont-foglalást is lehetővé tesz, hirtelen felmerülő probléma során ugyanakkor a MINI Roadside Assistance is kéznél van. Utóbbi esetben, ha az angol prémiumgyártó partnere engedélyt ad rá, a szervizpartner munkatársai haladéktalanul, a távolból próbálhatják meg orvosolni a problémát. Ha nem járnak sikerrel, a partner a helyszínre érkező szervizautó állapotát is nyomon követheti az alkalmazáson át. A korszerű MINI App a MINI Online Shop alkalmazáshoz is ergonomikus hozzáférést nyújt.

A korszerű alkalmazás-generáció díjmentesen letölthető a Google Play Áruházból és az Apple App Store-ból. 2021 közepétől a modern MINI App több mint negyven országban áll rendelkezésre, huszonhárom nyelven.