Csonka András lett a Volkswagen T-Roc nagykövete

Csonka András lett a Volkswagen T-Roc nagykövete

Egy mostani Volkswagen T-Roc tulajdonosa lett az országszerte ismert színész és műsorvezető Csonka András. A dögös, fekete T-Roc boldog tulajdonosa egyúttal a Volkswagen T-Roc modell nagykövete címet is büszkén viseli.

„Pont ilyen gépkocsit akartam!” – kiáltott fel a Volkswagen bemutatóterembe lépve Csonka András, aki első látásra beleszeretett a fekete T-Roc modellbe, amely mostantól hű társa lesz próbára, előadásra járás közben. A híres színész nem kizárólag azért látogatott el augusztus elsején a Volkswagen Fáy utcai központjába, hogy kézhez kapja korszerű T-Roc gépkocsijának kulcsait: e naptól a színész-műsorvezető már T-Roc nagykövetként autózik a településben.

A márka merthogy több évre szóló megállapodást kötött a felkapott színésszel. Az partnerség része, hogy Csonka András a Volkswagen heterogén eseményein is részt vesz, akár mint VIP látogató, akár mint az esemény műsorvezetője. Mindemellett az partnerség lehetőséget ad arra is, hogy Csonka András a Volkswagen reklámjaiban arcával és hangjával is népszerűsítse a márkát.

„Meseszerű ez a gépjármű, bámulaltos” – ismételte el többször is Csonka András, míg megtette az első métereket új autójával. A színész maga választotta ki, milyen színösszeállítású gépjárműt áhítana, végül a fekete T-Roc mellett döntött, melyhez vörös belső led világítást választott. „Megkérdeztem a barátaimat, milyen színű T-Roc illene hozzám. Ők azt mondták, a színes modellek túl bohémak, nekem jobban állna valami kifinomult és cicoma mentes, ezáltal döntöttem a fekete-vörös színösszeállítás mellett.”

Csonka András bámulaltos, fekete Volkswagenét nem nehéz nem észrevenni, legyünk hát résen a település utcáit járva, merthogy nehézség nélkül lehet, hogy megpillanthatjuk a színészt, amint előttünk, mögöttünk, vagy éppen mellettünk vezeti új, impozáns gépkocsiját.