BMW Motorrad 2020-as motoros ruházat

BMW Motorrad 2020-as motoros ruházat

A felkapott áruk frissített verziója mellett a BMW Motorrad motoros felszerelések 2020-as kínálata több új darabbal is bővült. A prémium minőségű kivitelezésnek, kiemelkedő anyagoknak és a funkcionális kialakításnak hála termékeink lenyűgözően magas színvonalat képviselnek.

A modern XRide motoros ruha a hosszú utak ideális öltözéke. A dzseki és a nadrág ízléses marhabőr elemei olyan pontokon helyezkednek el, ahol eséskor szükség van rájuk. Az öltözet ergonomikus kialakítása és a felhasznált különleges anyagok rugalmassága nagy mozgásteret nyújt. A vízálló zsebekkel büszkélkedhető, viaszréteggel ellátott Pure XCursion dzseki és a vízlepergető marhabőrből készült Cruise Comfort csizma kitűnő társ a zord időben.

A 2020-as év motorosruházat-kínálatának másik különlegessége a BMW Motorrad Heritage Gyűjtemény, melynek világpremierjére szeptember 28-án került sor az amszterdami Pure&Crafted Parádén. A tradíciót, azonfelül a korszerű és vérbeli motoros öltözetek minden előnyét ötvöző Heritage Gyűjtemény a BMW Motorrad történelmének és a motorozás megállás nélküli szenvedélyének megtestesült ünnepe.

A motorkerékpárok Heritage stílusát funkcionális elemekkel ötvöző darabok hamisítatlan hagyományos motoros megjelenést biztosítanak a motoron és az utcán ugyanúgy.

A több bukósisakot, motoros ruhát, kesztyűt és csizmát magába foglaló 2020-as Ride Gyűjteményt istenien kiegészíti a korszerű, 2020-as Style Gyűjtemény. Ezek nagyon sok darabját a motorsport ihlette – ami a jellegzetes BMW Motorrad Iconic Kollekcióra is igaz. Mint amilyen a korszerű BMW Motorrad Next 100 Years Kids Bike, ami a legkisebb kétkerekű rajongók részére lett kifejlesztve.

A egész gyűjtemény a 2019. november 5-10. között lebonyolított milánói EICMA 2019 motor show-n került bemutatásra. A 2020-as BMW Motorrad motoros ruházati árucikkek 2020 tavaszától lesznek kaphatóak.