Az Audi új utas-szórakoztató technológiákat ismertet a CES-en

Az Audi új utas-szórakoztató technológiákat ismertet a CES-en

Csúcstechnológiás szórakoztatás minden érzékszervünknek: az Audi élményparkká változtatja kiállítási autóinak utasterét a Las Vegasban megszervezett Consumer Electronics Show (CES) keretein belül. A márka egyúttal elénk tárja a jövő utas-szórakoztató rendszereit, illetve a vendégek rendhagyó mozis élményt élhetnek keresztül egy luxusautó belsejében az Audi standjánál. Mindkét modern műszaki megoldás a jövőt hozza el az érdeklődőknek január 8-11. közt.

Az Audi a korábbi évek gyakorlatához hűen ezúttal is kiállít a Consumer Electronics Show-n (CES), amit 2019-ben is a Las Vegas Kongresszusi Központban rendeznek meg január 8-11. közt. A legjelentősebb elektronikai szakmai vásárt 2011-óta szervezik, s a technológiai fejlesztések és trendek legfőbb mozgatórugójaként tartják számon. Az év eleji eseményen hozzávetőlegesen 4.000 kiállítót és 170.000 látogatót várnak.

A négykarikás márka egy 7.000 fő befogadására alkalmas csarnokban állít ki 2019-ben, ahol ezúttal azt szemlélteti az érdeklődőknek a koncepcióautóiban, hogyan válik kisvártatva az autóvezetés, az utazás digitálisan mulattató élménnyé. A konnektivitás a jövő Audi modelljeiben leginkább jelen lesz, az önvezető szerepkörnek hála az utazásokat kikapcsolódásra szánhatjuk. Ebben segítenek ezután az olyan újgenerációs mulattató berendezések, amelyek példának okáért azt is lehetővé teszik, hogy az utasok álló helyzetben mozi minőségben nézzenek végig egy filmet, vagy akár másfajta tartalmat töltsenek le a streaming szolgáltatással.