Az Audi patronálja Gyurta Dániel olimpiai bajnokot

Az Audi patronálja Gyurta Dániel olimpiai bajnokot

Az Audi újabb olimpiai bajnokkal kötött együttműködési megállapodást hozta nyilvánosságra: Gyurta Dániel olimpiai-, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó, a legsikeresebb, jelen pillanatban is aktív magyar mellúszó kapta meg új gépkocsiját, Mátrabérci Sándor Audi márkaigazgatótól.

Kiemelkedő sportembert – aki a NOB újdonsült tagjaként sportdiplomáciai megbízást is teljesít – egy 2.0 TDI, 190 lóerős scubakék metál Audi A5 Sportback támogatja a felkészülésben. A gépkocsit nem mindennapi keretek közt, egy uszodai medencét idéző átadóban kaphatta meg az úszó az Audi Centrum a főváros szalonjában. Az ünnepélyes átadáson részt vett dr. Bienerth Gusztáv a Magyar Úszó Szövetség elnöke, dr. Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya és Eppel János, a Porsche Hungaria cégvezetője.

Hét évvel az Audi A5 Sportback születése után most megújulva érkezett meg az ötajtós kupé, amely intenzív érzelmeket ébresztő formavilágát magas fokú funkcionalitással és magas szintű kényelemmel vegyíti. Egész egészében új fejlesztésű futómű, erőteljes motorok és továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszerek definiálják a második generáció kínálatát. A modern A5 Sportback dizájnjának megalkotásakor az Audi formatervezői az érzelmekben gazdag formavilágot és az atlétikusan feszes felületeket hozták harmonikus összhangba. – mondta Mátrabérci Sándor Audi márkaigazgatója.

A négykarikás márka büszke arra, hogy Gyurta Dániel partnere lehet a hazai rendezésű Úszó VB-re történő felkészülésében és reméli, hogy a modern Audi A5 Sportback-el újabb sikerek felé támogatja a következő években.