Az Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb munkahelye

Az Audi Hungaria Magyarország legvonzóbb munkahelye

Idén az Audi Hungaria kaphatta meg a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjat, azonkívül a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjat az autóipari gyártó kategóriában. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége és a PwC Magyarország által végzett, egyúttal a díj alapjául szolgáló online felmérés a 16 és 26 év közti munkavállalók munkahely-választási preferenciáit tükrözi. Az Audi Hungaria az összesítésben a legvonzóbb magyarországi munkahely.

„Jelentős boldogság számunkra, hogy az Audi Hungaria nemcsak a hazai autóipar legvonzóbb munkáltatója, hanem Magyarország legvonzóbb munkáltatója is. Számunkra kiemelten meghatározó, hogy modernizált munkahelyi környezetet teremtsünk, vonzó javadalmazás mellett a jövő generáció részére is perspektívát és vonzó karrierutakat kínáljunk. A Magyarország Legvonzóbb Munkahelye abszolút díj, ezenkívül iparági díj kiemelkedő dícséret számunkra, mely tanúsítja, hogy vállalatunk szüntelen lépést tart a munkaerőpiac változó elvárásaival és az állam legvonzóbb vállalatai közé sorolható. „, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A cég most közel 12 000 munkatársat foglalkoztat, ameddig a szolgáltató cégeken és a beszállítókon át több mint 50 000 embernek nyújt munkahelyet, mellyel a négykarikás gyártó a magyar járműipar legnagyobb munkáltatója. Az Audi Hungaria munkatársainak közel 30 éve nyújt stabil munkahelyet és hosszú távú szakmai perspektívát. Ezt igazolja, hogy évek óta minden évben több száz, idén több mint 350 munkatárs ünnepli Audi Hungariás karrierjének 15 éves, mitöbb 600 fő 25 éves jubileumát.

Az Audi Hungaria nagy hangsúlyt fektet a jövő generáció oktatására és képzésére is: a cég széles képzési portfólióval büszkélkedhet. A szakmai utánpótlásnevelés meghatározó építőelemét képezi a duális szakképzés, a győri Széchenyi István Egyetemmel együttes duális felsőfokú képzés, illetve az Audi Hungaria gyakornoki programja, melynek keretein belül minden évben csaknem 1 000 hallgató végzi szakmai gyakorlatát a vállalatnál.