A Seat új izgalmat visz az Ibiza és az Arona világába

A Seat új izgalmat visz az Ibiza és az Arona világába

A Seat új energiát visz fiatalos települési járművei világába, továbbfejlesztve azok külső megjelenését és forradalmasítva a nagy kedvenc Seat Ibiza és Arona modellek belső terét.

A Seat Ibiza a márka sikerének ikonikus modellje. 1984-es bemutatása óta a kis ferdehátú modell a leginkább közkedvelt járművé nőtte ki magát a Seat gyártósoráról valaha legördült gépkocsik sorában. A modernizált változat ugyanakkor ezt a győztes szemléletet kívánja továbbvinni.

Hozzá csatlakozik a modernizált Seat Arona települési terepjáró is, amely még erőteljesebb külső formavilágot és hangsúlyosabb offroad karaktert képvisel. Mindent összevetve akár a települések forgalmas útjain haladva is a biztonság érzését nyújtsa és kerüljön az útjába bármilyen kordon, képes leküzdeni azt.

„A Seat Ibiza az öt generáció alatt kiszállított közel 6 millió járművel a márka sikerének egyik sarokköve, ameddig a Seat Arona a kínálat egyik oszlopos tagjaként a tavalyi évben a második legkeresettebb Seat modellként zárt.” – nyilatkozta Wayne Griffiths, a Seat és a CUPRA elnöke. „Mindkét modell modernizált és modernizált arculata bővíti a járművek nagyszerű tulajdonságait, még teljeskörűbbé téve a kínálatot és egyben felfrissítve a gépjármű formatervét.”

A Föld mind gyakrabban digitalizált és hálózatba kapcsolt irányba halad és a Seat Ibiza és Arona készen áll, hogy részese legyen ennek az utazásnak, megőrizve fiatalos energiájukat, még kiemelkedőbb funkcionalitást, intuitív megoldásokat és érzékelhetően elit belső teret kínálva. Ezt mindazonáltal a modernizált formanyelv és az egyre magasabb szintű műszaki megoldások kínálják.