A Nissan Közzétette: Új Alapokra Helyezi Kereskedelmi Üzemelését Közép És Kelet Európában

A Nissan Közzétette: Új Alapokra Helyezi Kereskedelmi Üzemelését Közép És Kelet Európában

Nissan közzétette, hogy szerződést kötött a Grand Automotive Kft-vel, aki mint magán importőr fogja ellátni az újautó, alkatrész és szolgáltatás értékesítési feladatokat Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában.

A mai bejelentés tükrözi a Nissan célkitűzését, hogy növelje kereskedelmi teljesítményét Közép- és Kelet-Európában, míg rendbe hozza a márkakereskedői és partner elégedettséget.

Ez a változás biztosítja a Nissan részére, hogy nagyobb hangsúlyt fektessen a közép- és kelet-európai régió, azaz Lengyelország és Ukrajna növekedésébe, ahol az aktuális Nissan importőri műveletek tovább folytatódnak.

„A döntés ezen piacokon végzett tevékenységeink alapos elemzését követi, és célja, hogy javítsa teljesítményünket és jobban szolgálja ügyfeleink igényeit Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. Örömünkre szolgál, hogy a Grand Automotive-ban egy olyan új partnert találtunk, akik bizonyítottan beváltak az autóipari forgalmazási üzletágban, és szorosan közösen fogunk működni velük az ügyfeleink, munkavállalóink és kereskedőink legjobb érdekeit szem előtt tartva „- mondta Jordi Vila A Nissan Europe értékesítési alelnöke.

„A Grand Automotive büszke arra, hogy tagja lett a Nissan családnak Európában. A Nissan Europe-al és természetesen a Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon funkcionáló kereskedőinkkel való együttműködésünk alatt a vevői elégedettségre fogunk összpontosítani, míg javítani kívánjuk a Nissan márka teljesítményét ezeken a piacokon „- mondta Ken Lalo, a Grand Automotive Kft. vezérigazgatója.

A megállapodást a mai nap közepette ismertették a magyar, a cseh és a szlovákiai Nissan alkalmazottakkal és márkakereskedőkkel. A modern szervezet működésének megkezdését a 2019. naptári év utolsó negyedévére tervezik.