A korszerű Nissan LEAF megnyerte első internacionális díját

A korszerű Nissan LEAF megnyerte első internacionális díját

A Föld legnagyobb darabszámban eladott elektromos járműve nyerte a CES 2018 Legjobb innovációi díjat az Amerikai Vásárlói Technológiai Szövetség (CTA) állásfoglalásának megfelelően

A korszerű Nissan LEAF kapta a CES éves Díjátadó ünnepségén a legnagyobb elismerést az Amerikai Vásárlói Technológiai Szövetség (CTA) állásfoglalásának megfelelően.

A 2018-as Legjobb Fejlesztés díj győzteseinek bejelentésével, a technológiai iparág mesterei előtt, a friss zéró emissziós Nissan LEAF megnyerte első tekintélyes internacionális díját. Természetesen a Nissan még ennél is többet akarna elérni a következő években.

A Nissan vezető befektetéseinek megerősítéseként, a modern 100%-ban elektromos Nissan LEAF a következő kitüntetéseket nyerte el a ProPilot és e-Pedal technológiákkal:

CES Legjobb Innovációi díj nyertese az Nagy tudású Járművek és Önvezető Modern műszaki megoldások kategóriájában

CES kitüntetés a Modern műszaki megoldás egy jobb életért kategóriában

Évente, az Amerikai Vásárlói Technológiai Szövetség (CTA) bejelenti a CES Legjobb Innovációi díj győzteseit a januári Las Vegas-i CES rendezvényre való felkészülés részeként. A Nissan és a Szövetség kivételes helyet nyújt a korszerű Nissan LEAF-nek a 2018-as összejövetelen.

„Ilyen korán ez egy hatalmas és releváns elismerés a modern Nissan LEAF-nek”, hangoztatta Daniele Schillaci a kibocsátásmentes járművek és áramforrás üzletág mindenre kiterjedő marketingért és értékesítésekért felelős alelnöke.

„Ez a díj olyan termékeket és technológiákat tüntet ki, amelyek az emberek és a Föld javát szolgálják, emiatt is meghatározó, hogy a korszerű Nissan LEAF nyert. Ez több, mint egy gépkocsi. A Nissan Intelligent Mobilty jövőképének megtestesítője, amelynek célkitűzése, hogy az emberek egy jobb világban éljenek.”

A modern Nissan LEAF több embernek hozza el a mindennapokban is hasznos innovációkat és technológiákat, mint bármely másik elektromos jármű. Ez a gépkocsi nem kizárólag innovációin át, hanem az által is nyújt támogatást jobb hellyé tenni a világot, hogy sok ember részére elérhető. Újabb tulajdonságai, mint a V2H (járműből a lakóhelybe) és a V2G (járműből a hálózatba) rendszerek által támogatja a tulajdonosokat abban, hogy kevesebbet pazaroljanak, és többet tölthessenek vissza a rendszerbe.

A korszerű Nissan LEAF értékesítése már kezdetét vette Japánban és a következő két hónapban megérkezik az amerikai és kanadai kereskedésekbe is.

Nyugat Európában a gyártás 2017. decemberében kezdődik és februártól lehet ezután megvásárolni.