A BMW Motorrad elénk tárja az Urban Collection-t

A BMW Motorrad elénk tárja az Urban Collection-t

Legyen szó mindennapi motorozásról, hosszabb útról vagy kalandtúráról – a BMW Motorrad csomagtároló kínálata évtizedek óta nagyszerű megoldásokat szolgáltat, ha a csomagok és az úti felszerelések megfelelő elhelyezéséről van szó. A korszerű Urban Collection-nel a BMW Motorrad a létező Black Collection mellé most a tanktáskák, a hátizsákok, azonfelül az oldalsó és hátsó táskák újabb generációját ismerteti. Első osztályú és könnyűszerrel ápolható anyagokból (külső anyag 100% PA TPU bevonattal, bélés 100% PES) készültek, és a nagyfokú tartósságot és funkcionalitást vagány dizájnnal ötvözik.

Urban Collection: Tanktáskák

Az Urban Collection három, eltérő méretű és formájú, új tanktáskája csaknem az összes motorkerékpár-specifikus igényt kielégít. Az Urban Collection Large (GS) tanktáskáját (11 – 16 liter) konkrétan a meredeken lejtő tankformájú motorkerékpárokhoz tervezték, miközben az Urban Collection Large tanktáskája (11 – 16 liter) a félköríves tartályformájú motorkerékpárokhoz készült.

A harmadik változat, az Urban Collection Small tanktáskája (5 liter), olyankor tesz jó szolgálatot, ha nincs szükség túl nagy tárolókapacitásra.

Az alján található csúszásgátló habszivacs párnázásnak és a hevederes rögzítésnek hála a kivehető vízálló belső zsákokkal ellátott tanktáskák flottul és biztonságosan rögzíthetők. Az elöl és hátul felfedezhető kapcsok a tankolást is megkönnyítik. A hevederek a csomagtartó-vázra vagy az utasüléshez is rögzíthetők.

Az összes tanktáska vízlepergető, kétirányú cipzárral van ellátva a fő rekesznél, ezen kívül cipzáras fedeles zsebbel, töltőkábel-nyílással és színes belső béléssel büszkélkedhet a jobb áttekinthetőség érdekében. Az Urban Collection Large (GS) táskák egy érintőképernyő-kezelést támogató, vízálló, átlátszó rekeszt is adnak. Mindhárom modellhez külön kapható motorkerékpár-specifikus rögzítőszíj.

Urban Collection: Hátizsák

A 20 literes Urban Collection Hátizsák ideális társ egynapos kiránduláshoz vagy munkába járáshoz, amely jó néhány praktikus funkcióval büszkélkedhet. A vízálló, vízlepergető, gumírozott kétirányú cipzárral ellátott főrészben laptoprekesz látható (15” méretig). A két külső zseb praktikus tárolóhelyet szolgáltat a gyakorta használt tárgyaknak. A belső fedélen felfedezhető hálós zseb, a jobb áttekinthetőséget biztosító színes bélés, a hordozófül és az állítható váll-, mell- és csípőpántok teszik teljessé a funkciók sorát. A fényvisszaverő csíkok jobb láthatóságot biztosítanak.

Urban Collection: Oldal- és hátsó táskák

Az Urban Collection Large (16 liter) és az Urban Collection Small (10 liter) Oldaltáskák vízálló fő rekesszel, a kompressziós pántok támogatásával változtatható térfogattal, ráadásul – a jobb láthatóság érdekében – fényvisszaverő csíkokkal rendelkeznek. Egy nagy tudású gyorskioldó-rendszernek betudhatóan az Urban Collection Large Oldaltáska hevederek nélkül is rögzíthető a motorkerékpárhoz. Ezenfelül ellátott egy vízálló és kivehető belső táskával, ahol egy párnázott 15”-os laptoprekesz, kulcstartó, zseb az okostelefon részére, hálós rekesz az ivóflaskának és egy cipzáras tároló is elfért.

Stílusos kialakításuknak, elrejthető és jól kézre álló hordozófüleinek hála az Urban Collection Large és Urban Collection Small hátsó táskák folyamatosan jól mutatnak, még a motorkerékpárról leszállva is. A főrekesz színes béléssel van ellátva, és a nagyméretű nyílásnak betudhatóan akár egy sisak is elfér benne, a csatokkal ellátott, állítható pántok ugyanakkor biztonságos tartást biztosítanak a motorkerékpáron. Különösen praktikus: a cipzárral 50-ről 60 literre vagy 37-ről 45 literre bővíthető a térfogat.